Žižkovský kluby: kam chodí metalisti, psychedelikové a herní pařmeni

punctum žižkov / žižkovské kluby / miluna

     Objevování Prahy: týden druhý

  • Letmá reportáž o žižkovských klubech: Baryton, Punctum a SkillZone. Dále pokračování v ochutnávkách veganských produktů z firmy Lifefood.

baryton hardcore metal punctum česká psychedelická společnost gaming zone lifefood reportáže veganské recep skotsko praha kam v prazety veganství

     Baryton

     Byla jsem pozvána na hardcore metal do klubu Baryton. Na první pohled je to takové metal-punkové doupě s extra místností ve sklepení. Italští metalisti, co hráli, byli podle jednoho znalce dobří, technicky kvalitní. 

baryton hardcore metal punctum česká psychedelická společnost gaming zone lifefood

     Psychedelický večírek žižkov kluby

     Dále klub Punctum, kde probíhala křest knihy česká psychedelická společnost / lifefood / tea garden mallaigo psychedelických zážitcích, kterou napsali bohničtí psychiatři ve spolupráci s Českou psychedelickou společností (Fenomén psychedelieSubjektivní popisy zážitků z experimentální intoxikace psilocybinem doplněné pohledy výzkumníků – Filip Tylš a kol). Mám nálepku. Po křestu se konal psytrance.  Na hudbu tančil i starý děd.

fenomén psychedelie

 

klub punctum žižkov / žižkov kluby

baryton hardcore metal punctum česká psychedelická společnost gaming zone lifefood

     PC herna kluby žižkov

     Když jsem šla z Punctum, narazila jsem na gaming zone klub. Otevírací doba: non stop. Šla jsem dovnitř. Řekla jsem, že bych si to tam chtěla prohlédnout a něco o tom napsat na své stránky. Provedli mě. Jsou tam dvě větší místnosti s počítači a jeden gauč na playstation. Přítmí, samí kluci, mnoho asijských. Hodina hraní za 50kč. Uchichtla jsem se něčemu, co říkal můj průvodce a vzápětí se mnoho těch hrajících otočilo, jako by už desetiletí neviděli holku, jako mniši z kláštera.

 

     Chutě Lifefood žižkov kluby

     Též jsem pokročila v ochutnávání lifefoodových lifefood crackers / sweets / veganské jídlovýrobků. (Lifefood je pražská firma, který vyrábí syrové veganské delikatesy. Začala jsem tu pracovat.) Už jsem ochutnala třeba konopné krekry s chia semínky. Osvědčily se jako příloha k chlebu. Výborné.

     Dále jsem měla cibulové s dýňovými semínky. Ty chutnají i voní trochu jako drožďová pomazánka. S chlebem a hořčicí též dobré.

     Zelné a rajčatové krekry jsou fenomenální.

 

Další články z rubriky: