Zapečené tykvovité: dýně, cuketa, okurka

zapečené dýně cukety okurky / veganské recepty / miluna

Konec července, sezóna domácích okurek, cuket a dýní.


recepty ze zahrádky zdravé recepty recepty co dům dal zdravě a levně ze zahrádky zapečená zelenina veganské recepty

Rychlé a zdravé jídlo z domácích nebo koupených výpěstků.
Tykvovité v zapékací míse. zapečené dýně cukety

 

Ingredience:

  • dýně (například hokaido)
  • cuketa
  • okurka
  • koření: sladká paprika, mletý kmín, majoránka, dobromysl, pepř
  • libovolný olej
  • sůl

 

Postup:

  • Zapněte troubu na 200 C°, cirkulační oboustranný režim.
  • Vydlabejte a nakrájete dýni.
  • Nakrájejte cuketu a okurku.
  • Vše rozhoďte do obou vík zapékací mísy nebo na plech.
  • Zasypejte vaším oblíbeným kořením (zde použita sladká paprika, kmín, majoránka, dobromysl a pepř).
  • Posolte a pokapejte libovolným olejem.
  • Pečte asi 20 minut.
  • Během pečení několikrát promíchejte.

 

zapékané tykvovité / veganské recepty

zapečená dýně zapečená cuketa zapečená okurka veganské recepty miluna-venca.cz veganské recepty

Výsledek: zapečené dýně cukety

  • Dýně chutnají trochu jako batáty. Cuketa je nasládlá. Okurka ujde.

zapečené dýně cukety okurky / veganské recepty

recepty ze zahrádky zdravé recepty recepty co dům dal zdravě a levně ze zahrádky zapečená zelenina veganské receptyrecepty ze zahrádky zdravé recepty recepty co dům dal zdravě a levně ze zahrádky zapečená zelenina veganské receptyrecepty ze zahrádky zdravé recepty recepty co dům dal zdravě a levně ze zahrádky zapečená zelenina veganské recepty ze zahrádky

Další články z rubriky: