Bramborové vindaloo

…nebo taky pálivý bramborový guláš s indickou kořenící směsí garam masala.


 

  • ve velkém hrnci dát ve spoustě oleje smažit koření: garam masalu,
    garam masala koření
    Toto Garam masala koření jsem koupila za 20,- v obchodě, který se jmenuje Za 10 za 20.

    kurkumu, sladkou papriku, majoránku a pepř

  • po chvíli přidat nakrájenou cibuli, česnek, zázvor a chilli omáčku
  • poté zasypat hladkou moukou a chvíli smažit
  • vše zalít asi dvěma litry horké vody, přidat nakrájené brambory se šlupkou a přivést k varu
  • přidat mražené fazolové lusky, žampióny a sůl
  • vše za občasného míchání vařit do změknutí brambor

🙂 veganské recepty bramborový guláš indická kuchyně

bramborové vindaloo
Vindaloo ostrý detail. Úvodní obrázek se totiž vždycky podivně rozmaže a já zatím nevím, co s tím.

 

 

 

ultra death omáčka
Koncentrovaná chilli omáčka ultra death.